Home       Sitemap        Contact

WTC DE TRAPPERS
LAARNE 

Souper

 

Home > Lopende Zaken > Souper

Lopende Zaken
 

 Kalender

 Ritverslagen

 Tussenstand

 Souper 2007

 

Kampioenen viering & Souper 2007

Dit jaar dienden we op zoek te gaan naar een locatie waar onze steeds groter wordende club aangenaam en lekker kon tafelen. En achteraf wilden we ook nog eens de beentjes uit slaan.
Gezien we niet te ver willen lopen en nadat we uit verschillende onafhankelijke bronnen veel goeds hadden horen vertellen over "De Zevensterre", zijn we daar terecht gekomen. En we kunnen beamen wat er wordt verteld. Het was lekker, een goede bediening, een mooie zaal, kortom alles wat het moet zijn. Voor meer info over "De Zevensterre" heb ik de link ingevoegd.

Een paar foto's mogen niet ontbreken. Een greep uit de ruim 150 foto's die onze fotograaf gemaakt heeft. We beginnen met een paar beelden van de tafels. We waren met liefst 51 personen, wat een grote en succesvolle opkomst kan genoemd worden.

Na de maaltijd was het tijd om de sponsors van het afgelopen seizoen te bedanken

En dan natuurlijk de verschillende kampioenen bij de A en B groep. Jammer genoeg was Frans, de kampioen van de B's afwezig.André DW werd kampioen bij de A's.Jean-Pierre Rogiers werd tweede bij de B's.Roger werd tweede bij de A's.
Jeanette, derde bij de B's was de fotograaf te vlug af. Dat te vlug af zijn overkomt haar ook al eens op de fiets. Maar wat verder staat ze op de groepsfoto.André B werd derde bij de A's.Het podium bij de A'sEn bij de B'sAlle winnaars op een rijtje. Er ontbreekt nog één winnend duo.Frank en Karen waren samen goed voor 6 lekke banden dit seizoen. Het cadeautje met herstelmateriaal was dan ook zeer welkom.

En toen was het tijd om te dansen. Er werd gestart met de traditionele trage nummers.Maar het mocht ook wat steviger.Vooral Roger bleek zeer goed onderlegd.Wat bij de anderen aanstekelijk werkteEn zelfs bij een paar mensen verwondering wekte.

Voorzitter en ondervoorzitter op een rustig moment.
En tot slot deze "woeste" compilatie als afsluiter.Tot volgend jaar !
 

Wie zijn wij
Nuttige Info
Archief

WTC De Trappers © 2002 - 2007

webmaster : alain.bogaert@detrappers.be